Η εισβολή που επιχειρείται από τους χιλιάδες αλλοδαπούς που στέλνει κατά κύματα η Τουρκία έχει ακόμα έναν απρόσμενο σύμμαχο που είναι τα χρήματα των Ευρωπαίων (που σημαίνει και χρήματα των Ελλήνων πολιτών) και ακούει στο όνομα του τουρκικού τεθωρακισμένου οχήματος κατηγορίας MRAP τύπου Hizir της Katmerciler, μια υπόθεση που αποκάλυψε το pronews.gr, τον περασμένο Δεκέμβριο, ήταν ο νυχτερινός πρωταγωνιστής της προσπάθειας διάρρηξης του φράχτη στον Έβρο.

Πρόκειται για τα οχήματα ATEŞ τα οποία είναι τύπου Hizir της Katmerciler με συστήματα επιτήρησης της Aselsan. Η παραγωγή τους ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2018.

Ετσι λοιπόν η Ελλάδα χρηματοδότησε την Τουρκία για την κατασκευή από την εγχώρια βιομηχανία 57 υπερσύγχρονων τεθωρακισμένων οχημάτων διοίκησης κι ελέγχου εκ των οποίων τα 27 ήδη αναπτύχθηκαν στον Έβρο, ενώ ακολουθούν και τα υπόλοιπα.

Η αδιανόητη αυτή εξέλιξη ήρθε ως αποτέλεσμα ενός προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη προστασία των συνόρων της Τουρκίας και την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, στο οποίο η Ελλάδα συμμετείχε με εθνικούς πόρους!

Το κόστος των οχημάτων αυτών καλύπτεται κατά 75%(!) από κονδύλια της ΕΕ και είναι σαφές ο Έλληνας φορολογούμενος χρηματοδοτεί τις… εξοπλιστικές ανάγκες της Τουρκίας σε οχήματα που τώρα χρησιμοποιεί σε βάρος της χώρας

Σημειώναμε τότε προφητικά: «Φυσικά η Τουρκία δεν τα χρησιμοποιεί για να επιτηρεί τα σύνορα (αφού εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες περνούν καθημερινά από τον Έβρο), αλλά τα προορίζει για να τα χρησιμοποιήσει εναντίον του ελληνικού Στρατού.

Εκτός αν μας πει κάποιος ότι περιμένουν να δεχτούν πυρά από τους λαθρομετανάστες άρα γι’ αυτό έχουν τοποθετήσει με ελληνική συγχρηματοδότηση σύστημα ανίχνευσης προέλευσης πυρών ή περιμένουν οι «δικοί τους» διακινητές να τους βάλουν νάρκες γι’ αυτό έχουν βάλει και αντιναρκική προστασία».

Το περιστατικό καταγράφηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο

The post Με τ/θ όχημα που πλήρωσαν οι Έλληνες φορολογούμενοι οι Τούρκοι προσπαθούν να ρίξουν τον φράχτη στον Έβρο – ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Patratora.