Πάτρα: Κόβουν τα δέντρα για να μην πέσουν πάνω σε κεφάλια! - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ Δείτε τις εργασίες στην οδό ΠανεπιστημίουΕργασίες κλαδέματος των δέντρων που έχουν αναπτυχθεί επικίνδυνα, εντός και εκτός των ορίων της πρώην Βιομηχανικής Καλλιέργειας στην Πάτρα στην περιοχή του Κοτρωνίου. Από χθες το μεσημέρι, εργαζόμενοι, με την άδεια και της περιφέρειας, κόβουν κλαριά δέντρων και επικίνδυνους κορμούς από το εσωτερικό της έκτασης που βρίσκεται στα όρια της οδού Πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες αφορμή προκάλεσαν τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών, με τους δυνατούς ανέμους που έπνεαν στην ευρύτερη περιοχή. Ο κίνδυνος, κάποιο μεγάλο κλαρί πλατανιού, να καταλήξει στον δρόμο, ήταν ορατός!

Για τον λόγο αυτό η περιφέρεια επίσπευσε τις διαδικασίες για την έγκριση της σχετικής άδειας ώστε τα συνεργεία του εργολάβου να πιάσουν δουλειά!

Εξάλλου προκλήθηκε σχετική δυσκολία και στην κίνηση των οχημάτων που έπρεπε να κινηθούν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας για να παρακάμψουν το σημείο των εργασιών.