Κούγιας: Δεν την πουλάω την Παναχαϊκή, την... χαρίζω Θεωρεί χαμηλότατο το τίμημα του ενός εκατομμυρίου ευρώ «Δεν την πουλάω την Παναχαϊκή, την χαρίζω… Γιατί το ένα εκατομμύριο ευρώ που είναι το τίμημα, είναι δωρεάν για μια ομάδα με το βάρος και το κύρος της Παναχαϊκής». Νέες δηλώσεις χθες το Προέδρου της ΠΑΕ Αλέξη Κούγια ο οποίος επανέλαβε ότι η εμπλοκή του με τα διοικητικά της Παναχαϊκής τον υπέβαλε σε μια μακρά οικονομική και ψυχική ταλαιπωρία.

Ο κ. Κούγιας, πάντως, εξακολουθεί να αρνείται ότι υπάρχουν ενδιαφερόμενοι επενδυτές (αναφέρθηκε χθες ότι εκδηλώνεται ενδιαφέρον από δυο πλευρές) ενώ, ως γνωστόν, με ανακοίνωση του το απόγευμα… ειρωνεύτηκε την Ερασιτεχνική Παναχαϊκή για την πρωτοβουλία της να αναζητήσει διάδοχο διοικητικό και επενδυτικό σχήμα για την ομάδα.

Βετεράνοι της Παναχαϊκής με τους οποίους συνομίλησε το thebest.gr εξέφραζαν την βεβαιότητα ότι όλες οι κινήσεις Κούγια κατατείνουν στο συμπέρασμα ότι ο ίδιος δεν… θέλει επί της ουσίας ν’ απεμπλακεί από την ομάδα, γι’ αυτό – όπως έλεγαν- ζητάει και ακριβό τίμημα για την πώληση των μετοχών του (ένα εκατομμύριο ευρώ).

Ο κ. Κούγιας και χθες, σε δηλώσεις του, εξαπέλυσε πυρά κατά της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής αλλά και κατά του Δήμου Πατρέων, επαναλαμβάνοντας ότι ο ίδιος σταματάει να πληρώνει κάθε υποχρέωση της ΠΑΕ.