Δεν κλείνουν τα σούπερ μάρκετ
Νέα μέτρα ανακοίνωσε η κυβέρνηση στο πλαίσιο των προσπαθειών να περιοριστεί η εξάπλωση του κοροναϊού.

Μεταξύ αυτών είναι και η αναστολή του μέτρου του δακτυλίου ο οποίος καταργείται μέχρι τέλος Απρίλιου όπως ανακοίνωσε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

Όπως τόνισε η κ. Πελώνη η κυβέρνηση κλιμακώνει τα μέτρα ανάλογα με την κατάσταση.

Από την Τετάρτη σταματά και η λειτουργία των υπόλοιπων καταστημάτων. Οι δρόμοι δεν πρόκειται να κλείσουν ξεκαθάρισε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη όπως επίσης και τα σούπερ μάρκετ, τα υπόλοιπα καταστήματα με τρόφιμα και τα πρατήρια βενζίνης.

«Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι φήμες για καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας» τόνισε κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής – λόγω συνθηκών – σημερινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, σημειώνοντας παράλληλα, ότι η κυβέρνηση παίρνει σταδιακά τα μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεπειών από τον κορονοϊό, αλλά και πως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κλείσουν σούπερ μάρκετ, φαρμακεία και πρατήρια υγρών καυσίμων.

Επίσης, η κ. Πελώνη ανέφερε ότι συντονιστικό ρόλο στην κρίση αυτή αναλαμβάνει ο νέος υφυπουργός Νίκος Χαρδαλίας, αλλά και πως καταργείται από αύριο και μέχρι τέλος Απριλίου ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας.

Ακόμη, σημείωσε πως όσοι έρχονται στην Ελλάδα από το εξωτερικό θα μπαίνουν σε κατ’ οίκον καραντίνα για 14 ημέρες.

The post Κοροναϊός: Κλείνουν εμπορικά καταστήματα – Δείτε τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης appeared first on Patratora.