Σύμφωνα με την καταγγελία της μαθήτριας, όπως αναφέρει το Star, όλα ξεκίνησαν όταν εκείνη μπήκε στο γραφείο του γυμνασιάρχη σε σχολείο της Ρόδου για να  ζητήσει αναλγητικό χάπι. Εκείνος  την ρώτησε για το χρώμα των εσώρουχων που φορά προκαλώντας αμηχανία και δυσαρέσκεια στο κορίτσι.

Ο γυμνασιάρχης σύμφωνα πάντα με την ίδια μαθήτρια ξαναχτύπησε λίγες ημέρες αργότερα  φιλώντας τη πάνω από το στήθος!

Επιπλέον η ίδια ανέφερε και άλλο περιστατικό το οποίο έγινε σε συμμαθήτριά της, το οποίο όπως λέει το άκουσε να το λέει η δεύτερη παθούσα, πως δηλαδή ο ίδιος καθηγητής το ίδιο έτος 2013, άγγιξε και άλλη μαθήτρια στη διάρκεια σχολικής εκδρομής.

Η δεύτερη όμως φερόμενη ως παθούσα αρνήθηκε ότι συνέβη κάτι τέτοιο σε βάρος της και πως αυτά είναι φαντασιώσεις της συμμαθήτριάς της,

Τα ανωτέρω καταγγέλθηκαν σε αστυνομικό τμήμα της Ρόδου, 10 μήνες αργότερα αφότου φέρεται πως τελέστηκαν και φυσικά η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης. 

«Με κατηγορούν για λόγους εκδίκησης», υποστηρίζει ο κατηγορούμενος γυμνασιάρχης. «Η μαθήτρια που υποτίθεται ότι έκανα άσεμνες χειρονομίες είναι ζευγάρι με πρώην μαθητή του σχολείου μας, για τον οποίο είχα καλέσει την αστυνομία για περιστατικό στο οποίο εμπλεκόταν» υποστηρίζει.