Δεν έχει τέλος ο σάλος μετά την επεισοδιακή διάλυση της συνεργασίας του Νότη Σφακιανάκη με την Πάολα και τον άγριο καβγά.

Η τραγουδίστρια, συγκίνησε τους πάντες όταν έστειλε δικό της άνθρωπο στο νυχτερινό κέντρο και πλήρωσε με δικά της χρήματα τις αμοιβές των 120 περίπου εργαζομένων της επιχείρησης για τις επόμενες δύο εβδομάδες, όσο δηλαδή είχαν συμφωνήσει για να ολοκληρωθούν οι εμφανίσεις της.

Μετά την είδηση αυτή, στενή συνεργάτιδα του τραγουδιστή, διέψευσε την κίνηση αυτή της Πάολα, με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebook, όπως έγραψε η εφημερίδα Espresso.

«Το ψέμα βγήκε από τον Παράδεισο. Για όλους εσάς που διαβάζετε ότι γράφουν κάποιοι «δημοσιογράφοι» και τα πιστεύετε, να σας πληροφορήσω ότι δεν πληρωθήκαμε για το Σάββατο που δεν δουλέψαμε στο Gazi live τελευταία στιγμή. Και φυσικά ούτε για τις επόμενες ημέρες», έγραψε η Κατερίνα Βασιλείου.

Η χορεύτρια, ήταν στην ομάδα του Νότη Σφακιανάκη, οπότε η Πάολα, δεν είχε κανέναν λόγο να πληρώσει τους συνεργάτες του συναδέλφου της, όπως σχολίασαν διαδικτυακοί φίλοι και θαυμαστές της τραγουδίστριας.

Όταν η χορεύτρια ρωτήθηκε από διαδικτυακό φίλο σχετικά με το συμβάν είπε πως έχουν γραφτεί ανακρίβειες «Υπέροχη, μοναδική, θεά, αλλά στο τέλος γράφτηκε πολύ ψέμα. Βγείτε να αποκαταστήσετε την αλήθεια. Είναι κρίμα γιατί περάσαμε υπέροχα όλοι».