Σταθερή η κατάσταση του – Νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο

Σταθερή είναι η κατάσταση του 12χρονου που νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης έπεσε από ύψος στα Δεμένικα. Κατά την πτώση του, ένα κάγκελο καρφώθηκε στον τράχηλο της καρωτίδας του αγοριού. Το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο μετέφερε τον 12χρονο στο Καραμανδάνειο όπου θα υποβληθεί σε χειρουργείο.

“Η κατάσταση του παιδιού είναι σταθερή και το ίδιο βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση. Έχει ένα διαμπερές τραύμα καθώς κάγκελο καρφώθηκε στον τράχηλο της καρωτίδας του. Στη συνέχεια θα υποβληθεί σε χειρουργείο για να καθαριστεί η περιοχή που υπάρχει το τραύμα” αναφέρει ο Διοικητής του Καραμανδανείου, Παύλος Αθανασόπουλος.

Κατά την πτώση του, ένα κάγκελο καρφώθηκε στον τράχηλο της καρωτίδας του αγοριού. Το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο μετέφερε τον 12χρονο στο Καραμανδάνειο όπου θα υποβληθεί σε χειρουργείο. Στο σημείο του ατυχήματος βρέθηκε αρχικά  εποχούμενος Διασώστης του ΕΚΑΒ που παρείχε τις πρώτες βοήθειες στο παιδί, καταφέρνοντας να σταματήσει την αιμορραγία, εως ότου παραληφθεί από το ασθενοφόρο και διακομισθεί στο Νοσοκομείο.

Ακούστε τι λέει ο γιατρός του Καραμανδανείου Βασίλης Αλεξόπουλος:

The post Κάγκελο καρφώθηκε στο λαιμό 12χρονου που έπεσε από ύψος στην Πάτρα – ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Patratora.