Ένα παλικάρι μόλις 18 χρονών, ένα καλό παιδί όπως μαρτυρούν όσοι τον γνώριζαν, έφυγε για το τελευταίο και μακρινό ταξίδι νωρίς-νωρίς. Βγήκε με το ποδήλατο για μια βόλτα, για να πάει να δει τον παππού του όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αλλά στη γωνία της Πατρών Κλάους με την Γλαύκου, τού είχε στήσει καρτέρι ο θάνατος.

Η σύγκρουση με ένα αυτοκίνητο ήταν μοιραία. Βρέθηκε στο οδόστρωμα, χτυπημένος στο κεφάλι.  

Κλήθηκε το ΕΚΑΒ, τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου όπου όμως επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του. Το χτύπημα ήταν συντριπτικό, το παλικάρι δεν άντεξε.

Ανείπωτη τραγωδία. Μεγάλος θρήνος. Κατ’ αρχάς για τους γονείς, τα αδέλφια, τους συγγενείς του. Αλλά και για φίλους και γνωστούς, όπως και για κάθε άνθρωπο ο νους του οποίου δεν μπορεί να χωρέσει τέτοια απώλεια.

Το κακό ταξίδεψε γρήγορα στην Πάτρα, όπου η οικογένεια τους 18χρονου Νίκου Μοίραλη  ήταν γνωστή και ιδιαιτέρως αγαπητή.

Κεντρικά πρόσωπα της ανείπωτης τραγωδίας η μητέρα του Δωροθέα, ο πατέρας του Μάκης (Ασημάκης), τα αδέλφια του, τα πολλά μέλη του ευρύτερου οικογενειακού περιβάλλοντος.

Ειδικά στους σημερινούς 45ρηδες και άνω, τα αδέλφια Μοίραλη έχουν πολλούς γνωστούς και φίλους. Ο πατέρας του Νίκου, Μάκης ήταν γνωστός Απολλωνιστής, ο θείος του Κώστας Μοίραλης επί χρόνια μέλος του Δ.Σ. του ΝΟΠ, ο άλλος θείος του Ανδρέας, διεθνής διαιτητής πόλο.

Άνθρωποι που αγαπούσαν τον Αθλητισμό. Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο 18χρονος Νίκος  παίζοντας μπάσκετ στον Γλαύκο και παλιότερα στον Προμηθέα και τον Έσπερο ΑΟΠΑ.

The post Θρήνος στην Πάτρα για το 18χρονο παλικάρι- Τελευταία βόλτα για τον Νίκο Μοίραλη appeared first on Patratora.