Τα έχασαν οι θαμώνες νυχτερινού μαγαζιού, όταν είδαν να μπαίνουν μαζί η Ρία Αντωνίου και ο Χρήστος Ψωμόπουλος, λίγες μέρες μετά την καταγγελία για βιασμό!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso το εκρηκτικό ζευγάρι εθεάθη να διασκεδάζει στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αμέσως οι δυο τους κατευθύνθηκαν σε πλαϊνό, αλλά μπροστινό καναπέ του μαγαζιού, και αφού ο Ψωμόπουλος έδωσε το παλτό του σε έναν από τους σερβιτόρους άναψε το πούρο του και κάθισε έχοντας δίπλα του τη Ρία Αντωνίου, η οποία φορούσε ένα εφαρμοστό σούπερ μίνι!

Η νύχτα κυλούσε με χάδια και φιλιά στα πεταχτά, όμως, στην πορεία της βραδιάς υπήρξαν σκηνές έντασης και ο καβγάς δεν άργησε να στηθεί, ενώ  άτομα από την παρέα τους προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν και να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Τότε, η Αντωνίου, που όλο τα βράδυ κάπνιζε σαν φουγάρο, ξεκίνησε τα νάζια προς τον επιχειρηματία για να τον ηρεμήσει, κάτι που κατάφερε, έστω προσωρινά, γιατί και μετά υπήρχαν στιγμές έντασης. Είναι χαρακτηριστικό ότι, ακόμη και όταν εκείνη σηκώθηκε, προφανώς για να πάει στην τουαλέτα, ο Χρήστος Ψωμόπουλος την ακολούθησε για να μην την αφήσει από τα μάτια του ούτε δευτερόλεπτο! 

Πηγή: espresso