Ναι! είσαι άτομο με οικολογική συνείδηση και είσαι πολύ χαρούμενος που πλέον δεν θα υπάρχουν πλαστικές σακουλές στα καταστήματα. Η μάλλον να το πούμε καλύτερα, θα πρέπει να πληρώνεις για αυτές, εφόσον θέλεις να τις χρησιμοποιήσεις για να μεταφέρεις ότι αγόρασες από το διπλανό μπακάλικο, Super Market , ψιλικατζίδικο κτλπ.

Πολύ καλη κίνηση δεν συμφωνείς! Θα έλεγε κανείς ότι ήρθε να εφαρμοστεί και καθυστερημένα απο τις χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης. Μάλιστα θα προτιμούσες αντί  για πλαστικές σακούλες, να υπήρχαν εκείνες οι χάρτινες, που βλέπουμε και στις Αμερικάνικες ταινίες, που καμια φορά σκίζονται και πέφτουν όλα τα πράγματα κάτω. Αλλα όκ!! Καλά όλα αυτά και συμφωνώ στο να πληρώνουμε το «Περιβαλλοντικό τέλος πλαστικής σακούλας». Έλα ντε όμως που σε πιάσανε κορόιδο και εδώ!

Κάτσε ρε φίλε! Κάτι δεν μας λέτε καλά. Γιατί θα πρέπει να πληρώνω μια σακούλα που έχει την επωνυμία της επιχείρησης επάνω και δεν είναι λευκή η ένα άλλο χρώμα ουδέτερο. Κύριε επιχειρηματία, καταστηματάρχη, έμπορα ή ότι άλλο είσαι.. αφού πληρώνω την σακούλα που μου δίνεις, θα ήθελα να μην λέει επάνω «Φούρνος το τρελό σουσάμι». Δέν θελω να λέει «ΑΒ Βασιλόπουλος», «Jumbo» και «Media Markt». Αν θέλετε να σας κάνω διαφήμιση παρακαλώ πληρώστε εσείς το τέλος αντί για μένα!! Δεν θα πάρω την σακούλα σας την επόμενη φορά ευχαριστώ!   Όταν λοιπόν φθάσετε στο ταμείο, πείτε στην κυριά η στον κύριο που θα σας ρωτήσει αν «θέλετε σακούλα», ΝΑΙ «θα ήθελα μια λευκή παρακαλώ» χωρίς την επωνυμία της επιχείρησης σας! Πονηρούληδες!