Μία τεράστια λίτσα έπιασαν στο ψάρεμα από ακτή δύο φίλοι ερασιτέχνες ψαράδες στην Κέρκυρα! Αυτό που έζησαν οι δύο φίλοι αλιείς, θα το θυμούνται για όλη τους τη ζωή, αφού κατάφεραν να βγάλουν μία λίτσα σε μέγεθος ρεκόρ! Το ψάρι ζύγιζε 24,3 κιλά αποτελώντας ένα από τα πολύ μεγάλα του είδους που έχουν πιαστεί, κάνοντας την σύλληψη ιδιαίτερα εντυπωσιακή!

Η μορφολογία του ψαρότοπου ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, αφού το ψάρι θα έπρεπε να βγει κυριολεκτικά από το γκρεμό. Οι ψαράδες που κατάφεραν να βγάλουν αυτό το μεγάλο ψάρι είναι οι Τόνι Κιόσοβ και Γιάννης Μακρής και το έπιασαν με την τεχνική Shore Jigging χρησιμοποιώντας τεχνητό δόλωμα, ένα μεταλλικό πλάνο που καθώς βυθίζεται μοιάζει με κάποιο τρομαγμένο ψάρι δελεάζοντας τα μεγάλα αρπακτικά όπως οι λίτσες.

Ευτυχώς για εμάς, και οι δύο είχαν ανοιχτές τις κάμερες, έτσι έχουμε το βίντεο από την πρώτη στιγμή που χτύπησε, πλάνα που κόβουν την ανάσα, φρένα που παίρνουν φωτιά, μια συναρπαστική μάχη…

Πηγή: boatfishing.gr

The post Η ψαριά της ζωής τους! – Τα έχασαν όταν είδαν τι βγήκε από το υπαθαλάσσιο άνοιγμα – ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Patratora.