Δέχεται πια ύποπτα ή επιβεβαιωμένα κρούσματα

Σε πλήρη ετοιμότητα και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και ασφαλείας κατά του κορωνοϊού γιατροί, νοσηλευτές και προσωπικό στο νοσοκομείο  Άγιος Ανδρέας προσφέρουν την πολύτιμη βοήθεια τους.

Η εικόνα που ακολουθεί, μέσα από το νοσοκομείο, μαρτυρά την κατάσταση που επικρατεί στα εξωτερικά ιατρεία  και στα επέιγοντα.

Μετά το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, ασθενείς με κορωνοϊό, ή ύποπτα κρούσματα, θα μπορούν να νοσηλεύονται και στο γενικό νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κοροναϊό

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, η διοίκηση του γενικού νοσοκομείου Πατρών, «Άγιος Ανδρέας», προχώρησε στην μετακίνηση πέντε κλινικών από τον δεύτερο όροφο του διώροφου κτιρίου, στις δομές του πολυώροφου κτιρίου, προκειμένου, όπως ανακοινώθηκε, να μπορούν να νοσηλευτούν με ασφάλεια ύποπτα ή επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού.

Μάλιστα, σύμφωνα με την διοίκηση του νοσοκομείου, η μετακίνηση των πέντε κλινικών και η ετοιμασία του δευτέρου ορόφου του διώροφου κτιρίου έγινε στο πλαίσιο της υλοποίησης του επιχειρησιακού σχεδίου προετοιμασίας για την υποδοχή των ασθενών.

Επίσης, όπως τονίζεται από την διοίκηση του νοσοκομείου, η μετακίνηση των κλινικών και η μεταφορά των νοσηλευόμενων ασθενών, πραγματοποιήθηκε μέσα σε χρονικό διάστημα πέντε ωρών και εν μέσω γενικής εφημερίας.

Επίσης υποδοχή των ύποπτων κρουσμάτων στο νοσοκομειο Αγιος Ανδρέας που εφημέρευε χθες και σήμερα γίνεται σε κοντέινερ που έχουν τοποθετηθεί στο προαύλιο

The post Η εικόνα από το νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας στη “μάχη” με τον κορωνοϊό appeared first on Patratora.