Ζούσε με το 8 μηνών μωράκι της σε παγκάκι στο Ηράκλειο!Μία απίστευτη ιστορία έρχεται στο “φως” της δημοσιότητας, με πρωταγωνίστρια μία 21χρονη μητέρα, η οποία ζούσε σε παγκάκια του Ηρακλείου με το 8 μηνών αγγελούδι της και τον 46χρονο πατέρα της.

Για περίπου έξι μήνες, η 21χρονη μητέρα και ο 46χρονος παππούς του βρέφους, όντας και οι δύο άνεργοι, κατέληξαν στο δρόμο μαζί με το βρέφος.

Εδώ και μερικές ημέρες η τριμελής οικογένεια έχει βρει καταφύγιο στα γραφεία της ομάδας Αλληλεγγύης της Αγίας Αικατερίνης και όπως δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας, Μηνάς Χατζηδάκης, περίπου δύο βδομάδες πριν, είχα δει την οικογένεια με το 8μηνών βρέφος σε παγκάκι στον Άγ. Μηνά.

Από τότε οι τρεις τους φιλοξενούνται στα γραφεία της ομάδας στην Αλικαρνασσό, ενώ το παιδάκι έχει ήδη εξεταστεί από γιατρό, ο οποίος τους καθησύχασε λέγοντάς τους πως είναι καλά στην υγεία του.

Η περιπέτεια της οικογένειας έφερε στην επιφάνεια και την ανθρωπιά των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι έχουν ήδη προσφέρει ρούχα και τρόφιμα, ενώ ακόμη δύο εργοδότες έχουν προσφέρει δουλειά στη νεαρή κοπέλα.