Αφού ξυλοκοπήθηκε, γλίτωσε γιατί κλειδώθηκε στο όχημά του

Έζησε τον εφιάλτη… σε περιοχή της Ηλείας Πατρινός οδηγός νταλίκας λίγο έλειψε να λιντσαριστεί από εργαζόμενους συσκευαστηρίου φρούτων στην συγκεκριμένη περιοχή γιατί τόλμησε… να ενημερώσει τον αποδέκτη της παραγγελίας ότι τα καρπούζια… ήταν κάπως γρατσουνισμένα!

Κάτι που φυσικά όφειλε να πράξει, αφού εκείνη την στιγμή λειτουργούσε όχι μόνο ως οδηγός νταλίκας αλλά και ως «εκπρόσωπος» του εμπόρου που έκανε την παραγγελία και θα πλήρωνε γι αυτήν.

Όλα έγιναν πριν μερικές ημέρες. Ο έμπορος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον οδηγό και τον ρώτησε «πως είναι τα καρπούζια». Ο Πατρινός οδηγός του απάντησε για το πρόβλημα που παρατήρησε και τότε έγινε… ο κακός χαμός! Άνθρωπος του συσκευαστηρίου τον πλησίασε, άρχισε να του φωνάζει «τι λες εκεί ρε», τον σπρώχνει, τον πετάει στο έδαφος και του ρίχνει αγκωνιά και γροθιές.

Στην συνέχεια μαζί με άλλους τον πέταξαν στο έδαφος έξω από το γραφείο και τότε είδε τριάντα περίπου «νοματαίους» κυρίως αλλοδαπούς που εργάζονται στο συσκευαστήριο να τον πλησιάζουν με απειλητικές διαθέσεις. «Ένιωσα ότι ήρθε το τέλος μου» δηλώνει στον «Κόσμο»! «Βρήκα την δύναμη και σηκώθηκα, μπήκα μέσα στην νταλίκα και κλειδώθηκα και κάλεσα την Αστυνομία» προσθέτει.

Φυσικά ο όχλος δεν έμενε άπραγος. Του χτυπούσαν το φορτηγό προκαλώντας ζημιές. Πέταγαν τάβλες, έκαναν γρατσουνιές, πατούσαν πάνω στην νταλίκα κλπ.

Μετά από αρκετά λεπτά και αφού έφτασε η Αστυνομία, ο Πατρινός οδηγός κατάφερε να ξεφύγει. Πήγε στο Νοσοκομείο όχι μόνο λόγω των χτυπημάτων, αλλά και του ισχυρού σοκ που είχε υποστεί. Ο οδηγός δεν έχει υποβάλει μήνυση. Ωστόσο έχει λάβει όλα τα απαραίτητα ιατρικά έγγραφα ώστε να κινηθεί ανάλογα. Ο ιδιοκτήτης του συσκευαστηρίου επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του δύο ημέρες μετά… και του ζήτησε μία απλή συγγνώμη.

The post Εφιάλτης για Πατρινό οδηγό νταλίκας – Του επιτέθηκαν 20 άτομα… για να τον λιντσάρουν! appeared first on Patratora.