Ηγραφειοκρατία τον κράτησε για μήνες στη χώρα του, ο Μο Φαγέ ήταν εγκλωβισμένος στη Σενεγάλη και ο Προμηθέας ένιωθε τα χέρια του δεμένα. Οι άνθρωποι της Πάτρας έκαναν ό,τι μπορούσαν για να επιτραπεί στον έμπειρο φόργουορντ να ταξιδέψει στην Ελλάδα και έστω και τώρα, ο 35χρονος αθλητής ετοιμάζει σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr τις βαλίτσες του για να φτάσει στη χώρα μας και να ενσωματωθεί (αφού προηγουμένως μπει σε καραντίνα) στις προπονήσεις της ομάδας που τον είχε αποκτήσει τον περασμένο Ιούλιο.

Ο Μάκης Γιατράς έχει τεράστια ανάγκη από έναν ακόμη ψηλό, καθώς ο νεαρός, αθλητικός, εκρηκτικός σέντερ Τζεχάιβ Φλόιντ δεν έχει προσαρμοστεί στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Πάτρας προχωρά και για την απόκτηση ενός πλέι μέικερ, κίνηση που αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα, ίσως και τις επόμενες ώρες.

Η απόκτηση πλέι μέικερ δεν σημαίνει και αποχώρηση του Ντιάντε Γκάρετ, που είναι γεγονός ότι δεν ενθουσίασε έως τώρα, όμως αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό. Ο Αμερικανός ακολουθεί θεραπεία και θα επανεκτιμηθεί μόλις γυρίσει στα παρκέ.

The post Ετοιμάζει βαλίτσες ο Μο Φαγέ, παίρνει πλέι μέικερ ο Προμηθέας appeared first on Patratora.