Επτά άτομα έχουν μπει σε καραντίνα από τις επαφές του επιβεβαιωμένου κρούσματος της νοσηλεύτριας του νοσοκομείου του Αγίου Ανδρέα. Η νοσηλεύτρια, αποφάσισε να κάνει ένα τεστ για τον κορωνοϊό, κυρίως για προληπτικούς λόγους, αφού δεν φανταζόταν ότι η ενόχληση που είχε στο λαιμό της οφειλόταν στον ιό.

Το τεστ βγήκε θετικό και το γεγονός αυτό προκάλεσε αναστάτωση στη δουλειά της καθώς για αρκετές μέρες είχε έρθει σε επαφή με ασθενείς και συναδέλφους της.

Η γυναίκα είχε πάει για διακοπές στη Ζάκυνθο, όταν είχε επιστρέψει στην εργασία της, δεν είχε εμφανίσει κανένα σύμπτωμα και εργαζόταν κανονικά χωρίς να έχει θέμα.

Την ενόχληση στο λαιμό την είχε μετά για περίπου δύο μέρες και έτσι αποφάσισε να κάνει το τεστ. Σύμφωνα με τους συναδέλφους της η νοσηλεύτρια λάμβανε τα μέτρα προστασίας στη δουλειά της, όμως αυτό δεν μειώνει τους φόβους τους για το τι μπορεί να έχει γίνει.

The post Επτά Πατρινοί σε καραντίνα… λόγω κορονοϊού! Συνεχίζεται η ιχνηλάτηση! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟΝ “ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ” appeared first on Patratora.