Ο Απόστολος Λύτρας, ο δικηγόρος της οικογένειας της 34χρονης Ιωάννας που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι, σχολίασε τη στάση που κράτησε η 35χρονη κατηγορούμενη ενώπιον του ανακριτή.

“Εγώ το περίμενα ότι δεν θα πει κάτι στον ανακριτή. Είναι τόσο πολλά τα ενοχοποιητικά στοιχεία, που η στάση της αυτό έδειχνε ότι δεν θα πει τίποτα. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι περίμενα κάποια στιγμή να ακούσουμε μία συγγνώμη για αυτό το πράγμα που έκανε, την οποία και αυτή δεν την ακούσαμε”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Λύτρας μιλώντας στον ΑΝΤ1.

“Άκουσα ότι έχει τρεις μέρες να φάει στα κρατητήρια, χωρίς να σκέφτεται ότι η Ιωάννα δεν μπορεί να φάει λόγω των εγκαυμάτων που έχει. Με την Ιωάννα μίλησα χθες, την ενημέρωσα για το ότι κρατήθηκε προσωρινά με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Μία μικρή ικανοποίηση ηθική, αν μπορούμε να το πούμε έτσι, υπάρχει. Δηλαδή, ότι ο άνθρωπος που της έκανε αυτό το τόσο μεγάλο κακό οδηγήθηκε στη φυλακή”, πρόσθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας της 34χρονης Ιωάννας.

The post Επίθεση με βιτριόλι – Λύτρας για 35χρονη: Δεν ακούσαμε ούτε μία συγγνώμη για αυτό που έκανε appeared first on Patratora.