Όλα είναι έτοιμα στη ΝΕΠ για την έναρξη των προπονήσεων του τμήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης. Η «πρεμιέρα» των προπονήσεων έγινε την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός». Την επιμέλεια των προπονήσεων θα έχει η Ελισάβετ Βασιλείου, η οποία υπήρξε αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης στο παλιό τμήμα που λειτουργούσε στη ΝΕΠ, ενώ, πλέον, είναι πτυχιούχος συγχρονισμένης κολύμβησης από την ΚΟΕ. Παράλληλα, η 22χρονη προπονήτρια ασχολείται σε επαγγελματικό επίπεδο και με τον χορό.

«Εμείς αυτό που θέλουμε σε πρώτη φάση είναι τα παιδιά που προπονούνται μαζί μας να περνάνε όμορφες στιγμές», δήλωσε η Ελισάβετ Βασιλείου και πρόσθεσε: «Αυτό που θα προσφέρουμε εμείς είναι 1,5 ώρα παιχνίδι και δημιουργικότητα, προκειμένου τα παιδιά να μαθαίνουν χρήσιμα πράγματα.

Οι προπονήσεις στο τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης της ΝΕΠ θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, από τις 2.30μ.μ. έως τις 4μ.μ., με τους συμμετέχοντες να χωρίζονται σταδιακά και σε επίπεδα, με βάση τις δυνατότητές και την εξέλιξή τους.