Η 58χρονη -κρούσμα κορονοϊού- που ήταν στο γκρουπ που ταξίδεψε στους Αγίους Τόπους, και ο γιος της, Μανώλης Καλογερόπουλος, μίλησαν αποκλειστικά στην εκπομπή “Live News” στο Mega.

Όπως τόνισε η 58χρονη: “Την Τετάρτη με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι έχετε ταξιδέψει και παρακαλώ να έρθετε, να κάνουμε μία εξέταση. Εγώ δεν έχω κανένα σύμπτωμα, ούτε πυρετό, ούτε βήχα, πήγα έκανα την εξέταση στο νοσοκομείο της Αμαλιάδος, μου είπαν ότι είμαι θετική, μου είπαν να είμαι σε κατ’οίκον περιορισμό. Και είμαι.
Βγήκαμε, το είπαμε για να προστατεύσουμε τον κόσμο, αλλά ό,τι και να είχαμε, και λέπρα να είχαμε, και AIDS να είχαμε, δεν έχει δικαίωμα κανένας να παίζει με τον πόνο του άλλου”.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κοροναϊό

Από την πλευρά του, ο γιος της 58χρονης, Μανώλης Καλογερόπουλος, ανέφερε ότι η μητέρα του δεν έχει κανένα σύμπτωμα και μέχρι να διαγνωστεί θετική στον κορονοϊό, κυκλοφορούσε κανονικά στον Πύργο και συναναστρεφόταν με κόσμο.

Ακούστε όσα είπαν

The post «Είμαστε δακτυλοδεικτούμενοι»! Ξεσπά γυναίκα με κορονοϊό από τον Πύργο -Τι λέει ο γιος της appeared first on Patratora.