Εν αναμονή της εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων βρίσκεται η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, η οποία προσέφυγε στη Δικαιοσύνη κατά τραγουδιστή που φέρεται να έχει «κλέψει» το τραγούδι του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Αφορμή για τη διαμάχη αποτέλεσε η «πατρότητα» του τραγουδιού «Απομακρυνθήκαμε», το οποίο διατείνεται πως του ανήκει ο τραγουδιστής Σπύρος Μακρής. Μόλις έλαβε γνώση η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, ζήτησε αμέσως με προσωρινή διαταγή και αίτηση ασφαλιστικών μέτρων να κατέβει από την πλατφόρμα του κ. Μακρή στο YouTube η εκτέλεση της συγκεκριμένης μπαλάντας από τον ίδιο, ο οποίος βέβαια επιμένει ότι το τραγούδι είναι δικό του.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι δύο πλευρές συναντήθηκαν για την πρώτη μάχη, η οποία έληξε υπέρ της πλευράς Παντελίδη.

Οι δικηγόροι των δύο πλευρών βρέθηκαν ενώπιον της προέδρου Πρωτοδικών, όπου συζητήθηκε η αίτηση προσωρινής διαταγής που κατέθεσαν στις 6 Φεβρουαρίου οι γονείς και τα αδέλφια του Παντελή Παντελίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αίτησή τους έγινε δεκτή, αλλά η συγκεκριμένη δικαστική απόφαση έχει προσωρινό χαρακτήρα, καθώς επίκειται η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων.

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ usay.gr ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK!