ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ένας 53χρονος έχασε απόψε τη ζωή του στην Καλαμάτα, κατά την διάρκεια του σαϊτοπόλεμου, στο χώρο στάθμευσης του Νέδοντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος χτυπήθηκε από σαΐτα την στιγμή που βιντεοσκοπούσε για τοπικό μέσο ενημέρωσης την αναβίωση του εθίμου και αμέσως μετά διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Μπέζος, ο 53χρονος διακομίστηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση, φέροντας τραύμα στο κεφάλι, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στην ζωή, εξέπνευσε.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Οπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες που δημοσιεύουν τα τοπικά ΜΜΕ ο άνδρας κάλυπτε τον σαϊτοπόλεμο όταν τραυματίστηκε σοβαρά από μια σαΐτα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήταν ήδη νεκρός.

Μία από τις σαϊτες έφυγε από τα χέρια ενός σαϊτομάχου και χτύπησε στο κεφάλι τον εικονολήπτη, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Tραγική ειρωνεία είναι ότι ο ίδιος εικονολήπτης κατέγραψε τον θάνατό του σε ένα συγκλονιστικό βίντεο:

Ένα απρόοπτο τραγικό γεγονός επισκίασε το Σαϊτοπόλεμο που διεξάγεται αυτή την ώρα στο πάρκινγκ του Νέδοντα στην Καλαμάτα.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες «ξέφυγε » σαΐτα πρός το πλήθος με αποτέλεσμα να τραυματίσει άνδρα εικονολήπτη που παρακολουθούσε το δρώμενο σύμφωνα με μαρτυρίες στο κεφάλι.

Παρά τις εκκλήσεις για βοήθεια δεν υπήρχε γιατρός στον χώρο ενώ το ασθενοφόρο που έφθασε παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου δυστυχώς εξέπνευσε.