Ένοχος κρίθηκε από το δικαστήριο ο Γιώργος Ρουπακιάς για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Σύμφωνα με την απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής κρίθηκαν ένοχοι οι 16 από τους 18 κατηγορούμενους. Οι δύο δεν κρίθηκαν ένοχοι λόγω αμφιβολιών.

Και στην υπόθεση του ΠΑΜΕ και στην υπόθεση των Αιγυπτίων κηρύχθηκαν ένοχοι.

Για την επίθεση τους Αιγύπτιους ψαράδες ένοχοι κρίθηκαν και οι πέντε κατηγορούμενοι!

Στην υπόθεση των Αιγυπτίων. Η πραξη που αποδίδεται είναι η απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και κρίνονται: Αγριογιάννης ένοχος, Μαρίας ένοχος, Παπαδόπουλος ένοχος […] [Όλοι ένοχοι για την απόπειρα ανθρωποκτονίας Αμπουζίντ Εμπάρακ].

Αλλαγή κατηγορίας για ΠΑΜΕ. Ένοχοι για απόπειρα σωματικής βλάβης και όχι απόπειρα ανθρωποκτονίας. Και οι πέντε κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι για αυτή την πράξη

Πριν από λίγα λεπτά ανακοινώθηκε ότι και οι 5 κατηγορούμενοι για την δολοφονική επίθεση στους Αιγύπτιους ψαράδες τον Ιούνιο του 2012 στο Πέραμα κρίθηκαν ένοχοι.

Η πλειονότητα των κατηγορουμένων είναι απόντες, με παρόντες μόνο 11 και ουδείς από την ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Τα μέτρα ασφαλείας εντός της αίθουσας είναι δρακόντεια με απόλυτη τήρηση των αποστάσεων για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού.

Οι δημοσιογράφοι ορίστηκε να παρευρίσκονται στον χώρο του εξώστη της δικαστικής αίθουσας, ενώ στο ακροατήριο βρίσκονται οι δικηγόροι, οι παρόντες κατηγορούμενοι, η οικογένεια του Παύλου Φύσσα, θύματα και συγγενείς θυμάτων άλλων υποθέσεων κ.α.

Το «παρών» στη δικαστική αίθουσα, όπου θα εκφωνηθεί η απόφαση για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, δίνει ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και ο βουλευτής Θανάσης Παφίλης, η κ. Περιστέρα Μπαζιάνα, ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Χριστόφορος Σεβαστίδης και η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου.

Ένοχα τα πολιτικά στελέχη της Χρυσής Αυγής για εγκληματική οργάνωση

Ένοχοι Μιχαλολιάκος Κασιδιάρης για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Κλάματα και χειροκροτήματα μέσα στην αίθουσα, με λυγμούς βγήκε από την αίθουσα η Μάγδα Φύσσα.

The post Δίκη Χρυσής Αυγής: Ένοχος ο Ρουπακιάς για τη δολοφονία Φύσσα appeared first on Patratora.