Έγινε «βούκινο» το Καρναβάλι της Πάτρας και για τα σεξουαλικά «παρατράγουδά» του σε ιστοσελίδες των Αθηνών. Είναι βέβαιο πως ορισμένοι από   τους χιλιάδες νεαρούς που ήρθαν στην Πάτρα, είχαν «άγριες» διαθέσεις και έφτασαν στην πρωτεύουσα του καρναβαλιού, όχι μόνο για να απολαύσουν το θέαμα και τα δρώμενα, αλλά στην κυριολεξία για να ξεδώσουν.

Τα «τρολαρίσματα», εξάλλου που… κυκλοφορούν στην Αθήνα, για τα κίνητρα που φέρνουν τόσες χιλιάδες νέους στην Πάτρα στο καρναβάλι, δίνουν και παίρνουν και μάλιστα στο παρελθόν κυριαρχούσαν μέχρι και σε trash εκπομπές των καναλιών.

Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν στα social media στον απόηχο του Πατρινού Καρναβαλιού οι νέοι και οι νέες που ήρθαν στην καρναβάλι της πόλης δεν περιορίστηκαν απλά και μόνο στο ξεφάντωμα. Κάποιοι από αυτούς του έδωσαν και κατάλαβε για τα καλά, ενώ σε διάφορα σημεία της Πάτρας, κοντά σε αυτά που γινόταν ο απόλυτος συνωστισμός, εικόνες θύμιζαν κάτι από το Ρίο της Βραζιλίας.

Προκλητικές και κάτι παραπάνω από σέξι εμφανίσεις να κάνουν βόλτες στους κεντρικούς δρόμους, καυτά φιλιά μεταξύ νεαρών αγοριών και κοριτσιών, έξαλλοι χοροί από κοπέλες με στόχο τον εντυπωσιασμό, αλλά και ακόμα περισσότερο σεξ σε δημόσια θέα ή σε μέρη που οι πρωταγωνιστές, τα ζευγάρια που μάλλον τα είχαν τσούξει, νόμιζαν ότι ήταν απόκρυφα.

Έτσι, μετά τα μεσάνυχτα και προς το ξημέρωμα στα σημεία που γινόταν… της κακομοίρας, έβλεπε κάποιος  νεαρές να είναι στο έδαφος αγκαλιά με τον καλό τους, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις το θέμα είχε προχωρήσει ακόμα περισσότερο.

Ετσι με αφορμή αυτές τις φωτογραφίες και τα βίντεο… γέμισαν τα αθηναϊκά sites με σχόλια για τα όσα συμβαίνουν στην Πάτρα το καρναβαλικό τριήμερο.

Μέχρι και φωτογραφία με… «καθιστό» κυκλοφόρησε  στα social media κάτι που δεν σημαίνει απαραίτητα πως… γινόταν σεξ εκείνη την ώρα (σεξ έγινε σε στενάκι της Αγίου Ανδρέου).

Πάντως είτε έτσι είτε αλλιώς, το καρναβάλι της Πάτρας διαφημίζεται!

Στο ερώτημα αν έγινε σεξ ή όχι το τριήμερο του Πατρινού Καρναβαλιού σε δημόσια θέα στην Πάτρα, η απάντηση είναι καταφατική. Βλέπετε, ξημερώματα η Πάτρα και το καρναβάλι της έδωσε δικαιώματα!