Σε ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κ. Άντρη Παπαπέτρου αποχαιρετά με αβάστακτο πόνο τον 32χρονο Ανδρέα Παναγή, τον οποίο περιγράφει ως σπάνιο άνθρωπο, ο οποίος ήταν αξιαγάπητος σε όλους : «Είχες απέραντη καλοσύνη, σπάνια ευγένεια και μια μεγάλη αγκαλιά για τους ανθρώπους. Δούλευες πάντα σεμνά προσφέροντας ότι περισσότερο μπορούσες με ειλικρίνεια και συνέπεια. Ήσουν για μας ο πολύτιμος, ο ανεκτίμητος φίλος. Η καλλιέργεια, η ευγένεια, το επαγγελματικό σου ήθος, η καλοσύνη σου, η σωστή κρίση σου και το χιούμορ σου ήταν βάλσαμο στην ψυχή μας…»

Το εργατικό ατύχημα, σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, όταν ανυψωτικό μηχάνημα καταπλάκωσε τον 32χρονο, την ώρα που προσπαθούσε να επιδιορθώσει φορτηγό όχημα.

Αμέσως στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για απεγκλωβισμό του νεαρού, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Ωστόσο, οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του άτυχου Παναγή, ο οποίος έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή στο μεροκάματο.

Αυτούσια η ανάρτηση:Αγαπητέ Συνάδελφε, φιλέ και αδερφέ. Είναι αβάστακτος ο πόνος και η στεναχώρια που πρέπει να πούμε το τελευταίο αντίο. Γιατί φεύγεις νέος κι είχες δυνατότητες να κάνεις και να προσφέρεις πολλά ακόμη στη κοινωνία και στην οικογένεια σου. Ήσουν αξιαγάπητος απ’ ολους, ανεξαιρέτως δεν είχες εχθρούς αλλά μόνο φίλους. Ακέραιος με αγνότητα και περιέργεια μικρού παιδιού με αγάπη για όλους. Δεν μας εξέφραζες ευκολά τι σε στεναχωρούσε. Είχες απέραντη καλοσύνη, σπάνια ευγένεια και μια μεγάλη αγκαλιά για τους ανθρώπους.Δούλευες πάντα σεμνά προσφέροντας ότι περισσότερο μπορούσες με ειλικρίνεια και συνέπεια.

Ήσουν για μας ο πολύτιμος, ο ανεκτίμητος φίλος. Η καλλιέργεια, η ευγένεια, το επαγγελματικό σου ήθος, η καλοσύνη σου, η σωστή κρίση σου και το χιούμορ σου ήταν βάλσαμο στην ψυχή μας. Λογάριαζες την γνώμη του αλλού και σεβόσουν την παρουσία του. Η αφοσίωση σου στην οικογένεια σου και στους φίλους σου ήταν απεριόριστη. Καλό ταξίδι Ανδρέα μου, θα έχεις πάντα μια θέση στη καρδιά μας αγαπημένε μας Συνάδελφε.

Μπορεί να έφυγες με χεριά λερωμένα στο μεροκάματο σου για την ασφάλεια των άλλων, έφυγες όμως με καθαρή καρδιά. Ο θεός να αναπαύσει τη ψυχή σου και να δώσει δύναμη και κουράγιο στον πατερά, στη μητέρα, στη σύζυγο, στις 2 αδερφούλες σου για να μεγαλώσουν αυτά τα δυο υπέροχα αγγελούδια σου. Να πας στο καλό Αντρέα μας. Εμείς οι συνάδελφοι σου θα το ‘χουμε καμάρι και τιμή μας που ήσουν αναμεταξύ μας.. Σε περιμένει μια θέση στη Γειτονιά των Αγγέλων. Όλοι θα σε θυμόμαστε, Αναπαύσου εν Ειρήνη…»

Πηγή: Reporter.cy