Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία, μετά από διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία και τη φωτογραφία του 47χρονου ψευτογιατρού που πήρε το δρόμο για τη φυλακή.

Πρόκειται για τον Νικόλαο Κοντοστάθη του Ελευθερίου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 1973 στα Λιόσια Αττικής.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, που έχει χρονική διάρκεια 6 μηνών, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορούμενου.

Ο 47χρονος κατηγορούμενος, για ανθρωποκτονία κατά συρροή, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος και απάτη, οδηγήθηκε συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη στις 11 το πρωί στον ανακριτή φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο,  μάσκα και καπέλο και δεν θέλησε να απαντήσει σε καμία ερώτηση των δημοσιογράφων.

Φέρεται να κατέθεσε υπόμνημα ενώπιον του ανακριτή με την υπερασπιστική του γραμμή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αποδέχτηκε μέρος των κατηγοριών που αντιμετωπίζει.

The post Αυτός είναι ο ψευτογιατρός που κατηγορείται για 3 θανάτους- Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του – ΦΩΤΟ appeared first on Patratora.