Αρνείται ότι είχε ερωτικό δεσμό με τον εγκέφαλο της μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού η 45χρονη δικηγόρος, Χρύσα Κιουμουρτζή, που έχει προφυλακιστεί για το εν λόγω κύκλωμα.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό STAR αποδίδει την οικειότητα που είχε με τον κρατούμενο, στην προσπάθειά της να φτιάξει τη διάθεση, καθώς όπως λέει «δεν ήταν καλά και σκεφτόταν την αυτοκτονία».

«Δεν υπήρχε ερωτική σχέση με τον κατηγορούμενο διότι αυτός ήταν σε καθεστώς κράτησης και δεν θα μπορούσε να υπήρχε ερωτική σχέση. Προσπαθούσα να τον ενθαρρύνω γιατί ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση γιατί μου είχε εκμυστηρευθεί και υπάρχει και αυτό σε διαλόγους ότι σκεφτόταν την αυτοκτονία Προσπαθούσα να τον ενθαρρύνω και να του μιλάω με πάρα πολύ όμορφο τρόπο χωρίς να ξεπερνάω τα όρια» σημειώνει χαρακτηριστικά.

«Οποιαδήποτε ερωτική σχέση να είχα με οποιονδήποτε, πιο πάνω έχω τις αξίες μου. Και να είχα και μην είχα πάλι εγώ κάποιες αξίες δεν θα τις παραβίαζα για κανέναν. Αν θέλεις να ενθαρρύνεις έναν άνθρωπο και να τον βοηθήσεις είναι κακό; Έχει σχέση με την απόδραση και τη δολοφονία; Αν ήμουν ερωτευμένη, λέω εγώ, θα έκανα τα πάντα για αυτόν χωρίς στοιχεία; Η σχέση μας ήταν στα πλαίσια της δικηγορικής μου ιδιότητας και προσπαθούσα να τον ενθαρρύνω και να τον ανεβάσω ψυχολογικά» ισχυρίστηκε.

Δείτε όσα είπε η προφυλακισμένη δικηγόρος