Οι εικόνες της μικρούλας από το κρεβάτι του νοσοκομείου σοκάρουν τους πάντες!

Η 3,5 ετών Δήμητρα, βγήκε να πει τα κάλαντα μαζί με τον πατέρα της. Γρήγορα τα γέλια και η χριστουγεννιάτικη διάθεση μετατράπηκαν σε φωνές και ουρλιαχτά πόνου και τρόμου!

Ο πατέρας της, εντόπισε το pit bull και ρώτησε τον ιδιοκτήτη αν είναι ακίνδυνο και εκείνος τον καθησύχασε πως δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.

Το σκυλί όμως επιτέθηκε στη μικρούλα και μάγκωσε στα σαγόνια του το προσωπάκι της. Μάταια προσπαθούσε ο πατέρας να γλιτώσει το παιδί του. Ένας θαμώνας κατάφερε να γλιτώσει το σκυλί από τα δόντια του σκύλου.

Η μικρή βρίσκεται στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου και έχει υποβληθεί ήδη σε ένα πολύ μεγάλο χειρουργείο στο πρόσωπο της. Δεν την αφήνουν να κοιταχτεί σε καθρέφτη…

Τα λόγια της συγκλονίζουν… Αναρωτιέται γιατί της επιτέθηκε το σκυλί και το μόνο που λέει στον πατέρα της είναι: «Δεν είναι σαν την Ήρα μας. Είναι κακό σκυλί….».

Η μικρή Δήμητρα έχει μεγαλώσει με σκυλί της ίδιας ράτσας.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου επικοινώνησε με τον πατέρα της μικρούλας και του ζήτησε συγγνώμη και θέλησε να πάει να δει το παιδί. Του αρνήθηκε καθώς όπως δήλωσε στην κάμερα του Star, δεν θέλει συγγνώμες, να γίνει καλά το παιδί του, θέλει!

Ο πατέρας μέσω του δικηγόρου του κατέθεσε μήνυση κατά του ιδιοκτήτη ενώ ο δικηγόρος αποκάλυψε πως έχει ενημερωθεί ότι το σκυλί δεχόταν εκπαίδευση ώστε να συμμετάσχει σε κυνομαχίες.

Δείτε το απόσπασμα του δελτίου ειδήσεων του Star στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: youweekly.gr