Μάχη «γιγάντων» και μάλιστα φίλων σε νυχτερινό κέντρο  της Πάτρας πριν από μερικές ημέρες. Όλα ξεκίνησαν όταν μία παρέα κάποιων ανδρών διασκέδαζε στο κατάστημα το οποίο μάλιστα είχε live εμφάνιση επώνυμου τραγουδιστή αφιχθέντα από την Αθήνα.

Κάποια στιγμή και για άγνωστο λόγο υπήρξε μία διαμάχη μεταξύ τους. Στην αρχή επρόκειτο για παρεξήγηση, φαίνεται όμως ότι η μία κουβέντα έφερε την άλλη. Ο «αρχηγός» κάλεσε τον «πρωταθλητή» έξω από το κατάστημα και ενώ οι δύο άνδρες βάδισαν… έπεσε το πρώτο χτύπημα! Από τον πρώτο στον δεύτερο.

Η συνέχεια δόθηκε έξω από το νυχτερινό κέντρο (και οι δύο δεν θέλησαν με κανένα τρόπο να προκαλέσουν την οποιαδήποτε ζημιά στο κατάστημα, πόσο μάλλον για μία προσωπική τους διαφορά). Ο «πρωταθλητής» πιο νέος και σίγουρα με πολλές διακρίσεις… χτύπησε άσχημα τον «αρχηγό»! Και ο «αρχηγός» απάντησε, όμως ας μην ξεχνάμε ότι ο πρώτος… έχει και μερικά χρόνια λιγότερα αλλά και πολλούς αγώνες.

Κανείς δεν θα μπορούσε να τους χωρίσει! Είναι και οι δύο από τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά ονόματα στον χώρο τους. Την λύση όπως μάθαμε… έδωσε κάποιος άλλος (δεν γνωρίζουμε αν ήταν από την ίδια παρέα) με μία … πιστολιά στον αέρα!