Αποσύρει η ΔΗΜΑΡ την υποψηφιότητα Οικονόμου για την Περιφέρεια Αττικής - Ποια τον αντικαθιστά  Η Μαρία Γιαννακάκη νέα υποψήφια περιφερειάρχης

Ο Βασίλης Οικονόμου δεν θα είναι υποψήφιος για τη θέση του Περιφερειάρχη Αττικής. Ο βουλευτής Αττικής εμφανιζόταν να έχει πολύ χαμηλή απήχηση στο εκλογικό σώμα. Είναι ενδεικτικό ότι στο γκάλοπ της «Κάπα Research» που δημοσιεύθηκε στο «Βήμα» ο κ. Οικονόμου εμφανιζόταν με το σχεδόν… αμελητέο ποσοστό του 3,2%.

Στη δημοσκόπηση τα ποσοστά μεταξύ των υποψηφίων κατανέμονταν ως εξής: Σγουρός (23,9%), Δούρου (18,6%), Κουμουτσάκος (12,2%), Παφίλης (7,8%), Χαϊκάλης (6,1%), Παναγιώταρος (5,1%), Νικολόπουλος (3,4%) και Οικονόμου (3,2%).

Σήμερα Πέμπτη έγινε γνωστό ότι η υποψηφιότητα του προερχόμενου από το ΠΑΣΟΚ κ. Οικονόμου αποσύρεται. Με απόφαση του Φώτη Κουβέλη υποψήφια για την Περιφερεια Αττικής θα είναι η Μαρία Γιαννακάκη, σήμερα βουλευτής της ΔΗΜΑΡ στη Β Περιφέρεια Πειραιά.

Σχολιάζοντας την απόσυρσή του από την κούρσα των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο ίδιος ο Βασίλης Οικονόμου υπογράμμισε ότι δεν θα είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής διότι η ΔΗΜΑΡ έλαβε την απόφαση να ασχοληθεί με την συγκρότηση του λεγόμενου τρίτου πόλου.