Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί ένα βίβλίο. Ένα βιβλίο του παλαίμαχου ραδιοφωνικού παραγωγού Βασίλη Λούκα. Τίτλος του;  «Showbiz thriller»

Σήμερα, δημοσιεύουμε μερικές σοκαριστικές πληροφορίες από τα κεφάλαια της έκδοσης. Ο ιδιωτικός ερευνητής και συγγραφέας Γιώργος Τσούκαλης, σε μια συζήτηση με τον Βασίλη Λούκα, του αποκάλυψε μια σημαντική παράμετρο στη δολοφονία του γοητευτικού ηθοποιού.

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος επικοινώνησε με το γραφείο του, ζητώντας του επίμονα ένα άμεσο ραντεβού. Σε εκείνη την επικοινωνία, ο πρωταγωνιστής των «Δύο Ξένων», που στις 4 Ιουνίου του 2008 βρέθηκε στο σπίτι του στο Παγκράτι κατακρεουργημένος με 21 μαχαιριές από τα χέρια 30χρονου Γεωργιανού, ακουγόταν βιαστικός και αγχωμένος. Έπειτα από μία ώρα καθόταν απέναντι από τον ιδιωτικό ερευνητή, φορώντας καπέλο και μαύρα γυαλιά. «Έχω πρόβλημα… Φοβάμαι μετά την περιπέτεια που γνωρίζετε… Φοβάμαι και θέλω να ερευνήσω… Κάτι με φοβίζει. Μ’ έστειλε ένας φίλος μου που σας ξέρει καλά (χωρίς ποτέ να του αναφέρει το όνομα του φίλου του). Βοήθησέ με, δέχομαι απειλές» του αποκάλυψε. Φοβόταν πολύ για τη ζωή του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso  ο Τσούκαλης του ζήτησε να επικεντρωθεί στο γεγονός και να συγκεντρώσει ορισμένα στοιχεία προκειμένου η έρευνα να ξεκινούσε σύντομα. Την Κυριακή το βράδυ, ο Νίκος Σεργιανόπουλος επικοινώνησε και πάλι με τον ντετέκτιβ, ζητώντας του να συναντηθούν έπειτα από τρεις ημέρες στο σπίτι του, την Τετάρτη, στο Παγκράτι. Ο θάνατος όμως δεν άφησε να γίνει αυτό το ραντεβού ποτέ. Στο άκουσμα της είδησης, ο γνωστός ερευνητής τηλεφώνησε αμέσως στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και τους ενημέρωσε για την επαφή που είχε, ενώ το ίδιο βράδυ κατέθεσε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών στη ΓΑΔΑ. Τα ερωτήματα που μένουν μετέωρα είναι πολλά και αναπάντητα… ανέφερε ο συγγραφέας, αποκαλύπτοντας το μυστηριώδες ραντεβού…

The post Αποκάλυψη – Το μυστικό ραντεβού του Σεργιανόπουλου πρίν βρεθεί “σφαγμένος” appeared first on Patratora.