Ένας από τους συμπολίτες μας που προσβλήθηκαν και νόσησαν από τον κορονοϊό ήταν και ο καθηγητής Οικονομικών της Υγείας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Γιάννης Υφαντόπουλος. Ο καθηγητής μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του κι αφού ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό του Ευαγγελισμού όπου και νοσηλεύτηκε , ρωτήθηκε από τους «Αταίριαστους», Ντσούνο και Κούτρα πώς κόλλησε τον ιό.

“Κολλήσατε στο ταξίδι σας στην Τσεχία”, ρώτησε ένας εκ των παρουσιαστών της τηλεοπτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ τον καθηγητή με την απάντησή του να αφήνει… παγωτά τους δύο παρουσιαστές. “Οχι, δεν κόλλησα στην Τσεχία, είπε ο κ. Υφαντόπουλος, κόλλησα όταν είχα έρθει σε μια συζήτηση στο κανάλι σας…!”

Οπως γίνεται εύκολα κατανοητό, αμφότεροι πάγωσαν προς στιγμήν με την ατάκα του καθηγητή να πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία, ωστόσο, αφού το ξεπέρασε χωρίς προβλήματα ευτυχώς, το κλίμα αποφορτίστηκε και οι δύο πλευρές συνέχισαν χαμογελώντας τη συζήτησή τους. Για την ιστορία, ο κ. Υφαντόπουλος κόλλησε από κάποιον συνάδελφό του, που δεν τον κατονόμασε και βρισκόταν μαζί του στο πάνελ, ήρθαν σε πολύ κοντινή επαφή και είχαν συνομιλήσει, με αποτέλεσμα να του μεταδοθεί ο ιός.

Πληροφορίες απο ΕΘΝΟΣ

The post Απίστευτο σκηνικό στον αέρα του ΣΚΑΪ με καθηγητή-“Ήρθα στο κανάλι σας και κόλλησα κορονοϊό” appeared first on Patratora.