Μπορεί να διάγουμε μία δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, ωστόσο φαίνεται πως κάποιοι συνεχίζουν τον χαβά τους και εν προκειμένω όπως κατήγγειλαν συμπολίτες, αυτοί είναι οι υπεύθυνοι που λειτουργούν τα πυρηνελαιουργεία της περιοχής. Όπως ανέφερε συμπολίτισσα από την περιοχή των Υψηλών Αλωνίων, κατά τις 7 το απόγευμα της Τετάρτης 18 Μαρτίου 2020, η δυσοσμία ήταν πολύ έντονη και στα όρια να την χαρακτηρίσει κάποιος ανυπόφορη.

Μάλιστα σύμφωνα με τις καταγγελίες, η κατάσταση για άλλη μία φορά είναι οριακή και απελπιστική στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας εξαιτίας της έντονης δυσοσμίας από τα πυρηνελαιουργεία, οι υπεύθυνοι των οποίων δείχνουν να αδιαφορούν και για τον κορωνοϊό και μέλημα τους είναι να κάνουν μόνο τη δουλειά τους.

Η δυσοσμία και βαριά μυρωδιά προέρχεται από τα απόβλητα των ελαιοτριβείων καθώς και από την επεξεργασία του πυρήνα στα πυρηνελαιουργεία που λειτουργούν κυρίως στη Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας. Σε αυτήν την άσχημη αίσθηση προφανώς παίζουν ρόλο και οι έντονοι άνεμοι που σπρώχνουν και φέρνουν τη μυρωδιά μέχρι τα σπίτια και τα μπαλκόνια των πολιτών που μένουν σπίτι φοβούμενοι την διασπορά του κορωνοϊού.

The post Ανυπόφορη η δυσοσμία στην Πάτρα από τα πυρηνελαιουργεία appeared first on Patratora.