Ένα πολύ γλυκό και βολικό δώρο που μπορείτε να κάνετε σε κάποιον αγαπημένο σας άνδρα τώρα το χειμώνα είναι οι πυτζάμες. Οι ανδρικές πυτζάμες έχουν επανέλθει δυναμικά στη μόδα, αφού έχει διαπιστωθεί ότι αποτελούν μία πολύ καλή λύση κατά τη διάρκεια του ύπνου, ώστε να αποφευχθούν κρυολογήματα και πόνοι στη μέση. Πόσες φορές δεν έχει παραπονεθεί ο πατέρας μας, ο γιος μας ή ο άντρας μας ότι το πάπλωμα γλίστρησε, όσο κοιμόταν, με αποτέλεσμα να ξυπνήσει πιασμένος και παγωμένος; Αν, λοιπόν, θέλετε να του δείξετε πόσο τον αγαπάτε και τον νοιάζεστε, χαρίστε του ένα σετ πυτζάμες που σίγουρα θα εκτιμηθεί, αφού θα δώσει στις ώρες του ύπνου αλλά και της χαλάρωσης μέσα στο σπίτι ζέστη και θαλπωρή. Για να διαλέξετε, όμως, κάτι που θα του αρέσει, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές.

Ύφασμα

Οι επιλογές στις πυτζάμες για τον άνδρα είναι πολλές όσον αφορά στο ύφασμα και τελικά τη ζεστασιά που αυτό θα προσφέρει. Σκεφθείτε πριν την αγοράσετε αν ο αποδέκτης του δώρου είναι κρυουλιάρης ή προτιμά πιο ανάλαφρα υφάσματα. Υπάρχουν χειμωνιάτικες πυτζάμες από χοντρό βαμβάκι που ζεσταίνουν ακόμα και στα πιο κρύα σπίτια, ενώ άλλες είναι πιο λεπτές. Ρόλο σε αυτή την απόφαση θα παίξει και η χρήση που θα γίνει στην πυτζάμα. Αν ο άντρας, ο γιος ή ο πατέρας σας θέλει να τη φοράει όχι μόνο στον ύπνο αλλά γενικά μέσα στο σπίτι, τότε το χοντρό ύφασμα είναι προτιμότερο. Αν, όμως, θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά στον ύπνο, καλό είναι να είναι πιο λεπτή, για να μην ιδρώνει ο άλλος στον ύπνο του.

Σχέδιο

Ανάλογα τον αποδέκτη του δώρου θα διαλέξετε και το σχέδιο της πιτζάμας. Υπάρχουν άντρες που θέλουν ουδέτερα και κλασικά σχέδια που μοιάζουν με φόρμες και άλλοι που θέλουν να κάνουν τη διαφορά και επιλέγουν μοντέρνες πιτζάμες με εκκεντρικό στυλ. Πάντως, γενικά ο κανόνας είναι ότι το στυλ στα ρούχα επηρεάζει και το στυλ στο homewear. Οπότε, παρατηρήστε πώς θέλει εκείνος να ντύνεται. Αν του αρέσουν τα πιο συντηρητικά ρούχα, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα εκτιμήσει και μια πυτζάμα που κινείται αντίστοιχα.

Χρώμα

Το μπλε και το γκρι είναι πάντα από τα πιο αγαπημένα χρώματα των ανδρών, όμως ειδικά φέτος είναι τα απόλυτα χρώματα της μόδας στις ανδρικές πιτζάμες και όχι μόνο. Σκούρο μπλε, γαλάζιο, ανθρακί, ανοιχτό γκρι και μπλε navy είναι εξαιρετικές επιλογές, επειδή αρέσουν σε όλους και είναι όμορφα χρώματα χωρίς όμως να μοιάζουν εξεζητημένα. Αν θέλετε να βρείτε κάτι με παραπάνω χρώμα, τότε το μπορντό ταιριάζει εκπληκτικά με τις προαναφερόμενες αποχρώσεις.

Επισκεφθείτε το Themooncat, για να πάρετε πολλές και ξεχωριστές ιδέες για ένα όμορφο δώρο στον άντρα της ζωής σας!