Βγήκαν από γνωστό καφέ της Ρήγα Φεραίου πριν από μερικές ημέρες και κατέληξαν στο Νοσοκομείο! Ο λόγος για τρεις νεαρούς Πατρινούς οι οποίοι συνοδεύονταν από νεαρές γυναίκες και διασκέδαζαν στο γνωστό κεντρικό καφέ. Βγαίνοντας από το κατάστημα συναντήθηκαν με μία παρέα 5 ατόμων (πιθανόν Αλβανικής καταγωγής όπως οι ίδιοι κατήγγειλαν) οι οποίοι συζητούσαν μεγαλόφωνα για τον Ολυμπιακό! 

Ένας από την παρέα των τριών ζευγαριών «πετάχτηκε» και είπε με χιουμοριστικό τόνο πως… είναι ΑΕΚ. Μάλιστα χαμογέλασε κιόλας θέλοντας να δείξει πως… πλάκα έκανε και δεν είχε κανένα σκοπό να θίξει την αγαπημένη ομάδα των «πέντε»! Αυτό ήταν. Φαίνεται πως οι άλλοι όχι απλά ήσαν οπαδοί, αλλά φανατικοί και δεν υπολόγισαν τίποτα.

Άνοιξαν αμέσως «κουβέντες» με τα τρία ζευγάρια και μπροστά στα έκπληκτα μάτια των τριών κοριτσιών… πλάκωσαν στο ξύλο τα τρία αγόρια. Με γροθιές και κλωτσιές τους έριξαν στο έδαφος και τους χτυπούσαν ανελέητα. Μάλιστα παρά τις φωνές των κοριτσιών δεν σταματούσαν. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είχαν καταφέρει να τραυματίσουν σοβαρά τους νεαρούς οι οποίοι χρειάστηκε να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο.

Ο ένας μάλιστα έφερε τόσο σοβαρά χτυπήματα που νοσηλεύθηκε κιόλας! Οι 5 Αλβανοί μετά την πράξη τους … έφυγαν άρον άρον και εξαφανίσθηκαν αφού φαντάστηκαν ότι άμεσα στο σημείο θα έφθαναν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και φοβήθηκαν την σύλληψη.

Τα κορίτσια έντρομα ειδοποίησαν και ασθενοφόρο. Περιέγραψαν στους αστυνομικούς τους 5 Αλβανούς, όμως η αστυνομία δεν κατάφερε να τους εντοπίσει. Δεν γνωρίζει καν που συχνάζουν. Ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται. Το περίεργο είναι ότι παρά το γεγονός πως εκείνη την ώρα υπήρχε κόσμος στην Ρηγα Φεραίου… κανείς δεν παρενέβη.

Έτσι οι δράστες χτυπούσαν ανενόχλητοι τα τρία θύματά τους.