Σε πλατείες και άλλους υπαίθριους χώρους διανυκτερεύουν τις τελευταίες ημέρες οι κάτοικοι στην Ανδραβίδα Ηλείας ανήσυχοι από το σμήνος των σεισμών που έχει κάνει την εμφάνισή του. Άλλοι πάλι έχουν φύγει για Πάτρα και Αθήνα όπου μένουν συγγενείς τους μέχρι η… γη να ηρεμήσει.

Τα σχολεία τόσο στο δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης όσο και στο δήμο Πηνειού θα παραμείνουν και σήμερα κλειστά όπως και χθες ενώ οι έλεγχοι από την τεχνική υπηρεσία του δήμου συνεχίζονται. Μέχρι στιγμής σε κανένα σχολείο δεν υπάρχει πρόβλημα.

Στην Ανδραβίδα έχουν ήδη φθάσει σκηνές που θα στηθούν (αν χρειασθεί) σε χώρο όπου υπάρχουν χημικές τουαλέτες. Από τις συνεχείς δονήσεις και ιδιαίτερα από το μεσημέρι χθες και μετά στην Ανδραβίδα έχουν πέσει από παλιά σπίτια σοβάδες,μαρκίζες, ένα χαγιάτι χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί τραυματισμός.

Το έδαφος «χορεύει» σχεδόν συνέχεια κάτω από τα πόδια των Ανδραβιδαίων αλλά και όλων των κατοίκων του Κάμπου γενικότερα, ενώ συχνά «η γη βρυχάται, ένας ήχος που μας τρομάζει» όπως χαρακτηριστικά λένε οι Ανδραβιδαίοι.