Έφτασε στο λιμάνι της Πάτρας, το πλοίο από την Ιταλία που μεταφέρει 100 περίπου Έλληνες από την Ιταλία. Νωρίτερα, το πλοίο αποβίβασε 107 άτομα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Τους ταξιδιώτες αναμένει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, ενώ στο σημείο βρίσκεται ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Παναγιώτης Τσώνης, δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Όσον αφορά στην μεταφορά των επιβατών, όσοι δεν ταξιδεύουν με δικά τους μέσα μεταφοράς, θα επιβιβαστούν ανά 20 άτομα σε λεωφορεία της Πυροσβεστικής, που ήδη είναι στο σημείο, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες ασφαλείας που υπάρχουν.

Επίσης, για όσους θα αναχωρήσουν από την Πάτρα με αυτοκίνητα συγγενικών ή φιλικών τους προσώπων, που θα έχουν έλθει για να τους παραλάβουν, θα επιτρέπεται μόνο ένας επιβάτης του πλοίου σε κάθε όχημα.

Τέλος, όσον αφορά επιβάτες που ο τόπος κατοικίας τους είναι στην Πάτρα και δεν έχουν δικά τους μεταφορικά μέσα, έχει ληφθεί μέριμνα από τον ΟΛΠΑ να μεταφερθούν και αυτοί με λεωφορεία, αφού θα έχουν ληφθεί πρώτα όλα τα μέτρα ασφαλείας.

The post Έφτασε στο λιμάνι της Πάτρας το πλοίο από την Ανκόνα – Πώς θα μεταφερθούν οι ταξιδιώτες – ΦΩΤΟ BINTEO appeared first on Patratora.