Σε εξέλιξη η προανάκριση από τις Αστυνομικές Αρχές του Μεσολογγίου. Μία πολύ σοβαρή καταγγελία ερευνούν τα τελευταία 24ωρα οι Αστυνομικές Αρχές του Μεσολογγίου, σύμφωνα με την οποία ανήλικη κοπέλα, έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από μεσήλικα άνδρα, σε χωριό του Δήμου Αγρινίου.

Η καταγγελία έγινε γνωστή στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας, μέσω του «Χαμόγελου του Παιδιού» της Πάτρας, και ήδη οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση ενεργούν την σχετική προανάκριση για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Σύμφωνα πάντα με ασφαλείς πληροφορίες της «Σ» και με βάση τα όσα εξετάζουν οι αστυνομικοί, η ιστορία αυτή φαίνεται να διαδραματίζεται τα τελευταία τουλάχιστον τρία χρόνια, ωστόσο όλα ερευνώνται κατά την προανακριτική διαδικασία, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το κορίτσι αναμένεται να εξεταστεί από Ιατροδικαστή της Πάτρας, για να διαπιστωθεί αν και κατά πόσο έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.

Όπως είναι φυσικό το θέμα έχει αναστατώσει την μικρή κοινωνία που διαμένει τόσο η μικρή όσο και ο άνδρας που έχει καταγγελθεί.

Η «Σ» ήρθε σε επικοινωνία με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. για την εν λόγω σοβαρή υπόθεση οι οποίοι αρκέστηκαν να επιβεβαιώσουν τις παραπάνω πληροφορίες, χωρίς ωστόσο να δώσουν περισσότερα στοιχεία για το θέμα μιας και οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

The post Έρευνα για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης – Καταγγελία από το «Χαμόγελου του Παιδιού» Πάτρας appeared first on Patratora.