Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους γονείς και τα παιδιά σημερα. Κλειστά έμειναν καποια γυμνάσια και λύκεια λόγω καταλήψεων. Ο λόγος μάλλον για τον χαμό του Φύσσα!!

Άγνωστο παραμένει αν θα συνεχιστούν οι καταλήψεις…

Μαλλον οι καταλήψεις έχουν εξελιχθεί σε εθνικό σπορ. Κάθε χρόνο κάποιοι επιτήδειοι παρακινούν τα παιδιά να κλείσουν τα σχολεία για λόγους προφανώς πολλές φορές αστείους ως και απαράδεχτους!

Το θέμα είναι ότι εδώ υπάρχει κατάχρηση της δημοκρατίας η οποία εχει μετατραπεί σε αναρχία. Έχει δοθεί στα παιδιά να κάνουν κουμάντο στην παιδία της χώρας. Σε ποια σοβαρή χώρα υπάρχουν τέτοια κρούσματα στα σχολεία!! Η παιδεία πρεπει να μένει ουδέτερη εξω από κάθε κομματική και θρησκευτική κατεύθυνση. Τα παιδιά δεν εχουν την ωριμότητα και την κρίση του εκλέγειν και του εκλέγεστε και ουτε μπορούν να παίρνουν αποφάσεις που θα καταδικάζουν το δικαίωμα του άλλου να μην κάνει μάθημα επειδή κάποιο λίγοι το αποφάσισαν. Επιτελούν θα πρεπει να μπει ένα τέλος σε αυτή την ασυδοσία και να υπάρξει πολιτική βούληση για μια καλύτερη παιδία και όχι για υποανάπτυκτα σχολεία, που οι καθηγητές σιτίζονται γιατι δεν έχουν λεφτά να ζήσουν.